Container service

Lotraco heeft een ruime keuzen voor het plaatsen van een container voor het verzamelen van uw metaal en ijzer. Zo zetten wij 10 m3 en 20 m3 containers uit. Met een aanvraag voor grotere containers (30 m3).

De plaatsing van een container geschied geheel gratis. Doormiddel van het plaatsten van een container kunnen de bedrijven een hoger aantal kilo’s aanleveren en brengt dit in alle gevallen meer op als dat zij dit zelf aanleveren met bijvoorbeeld met een aanhanger. 

Ook biedt Lotraco uitzetting van heftruckcontainers, deze worden op het industrieterrein rond ons om bij bedrijven neergezet. Dit voor een makkelijkere afname van de metalen en materialen. Tevens is het mogelijk om bij een 10, 20 of 30 m3 Container een heftruckcontainer bij te leveren voor eventuele afname van ander materiaal.

Als nieuwe klant van Lotraco zijn wij altijd bereid om eerst even kennis te maken met het bedrijf of persoon zodat er een fijne samenwerking plaatst zal vinden. Mede om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen bij de afname van de metalen/materialen.

Zo ontstaat er een goede verstandshouding met duidelijke afspraken en weten beide partijen waar ze aan toe zijn.