Witgoed 

Witgoed nemen wij momenteel nog aan aan een gereduceerde prijs. Wij hebben daar op het terrein een aangewezen ‘witgoed station’ voor gemaakt. Onder het witgoed valt het volgende: Wasmachines, Drogers, Vaatwassers, Ovens & Magnetrons. Ook CV Ketels vallen onder witgoed, deze worden in een aparte container opgeslagen.

Het is belangrijk dat u de apparaten heel bij ons aanlevert.

Het word duidelijk uitgelegd wanneer u bij ons het terrein bezoekt.

E-Waste

Daar hoeven wij geen lang verhaal van te maken. Dit zijn apparaten waar een accu of een batterij in heeft gezeten. Deze moeten apart in een aangewezen bak gegooid worden, dit wijst zich vanzelf. Denk hier bij aan boormachines, keukenapparatuur op accu of batterij. Lampen waar een batterij in heeft gezeten. 

Wat nemen wij NIET aan!

Wat wij al een geringe tijd niet meer aannemen en wat voor vele ook al helder is is dat wij geen koelkasten, diepvriezer, TV’s en Computerbeeldschermen aannemen. Een van de belangrijkste reden hiervoor is is omdat dit slecht voor het mileu is en het de ozonlaag aantast of een groot broeikaseffect heeft. Wij voegen hier aan toe dat wij geen grasmaaiers, stofzuigers en brandblussers meer aannemen. 

Brandblussers kunt u alleen nog aanleveren als hier duidelijk een gat in zit. 
Momenteel hebben wij een stop voor gasflessen! 
Deze kunt u later (nader bericht) weer aanbieden. Maar ook voor Gasflessen geldt dat de dop eraf moet zijn en er een duidelijk (extra) gat in zit zodat alle gassen vervlogen zijn geraakt.